Monday, August 13, 2012

"Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara"


Bicara Mak Dara





Mak Dara sedang menganjurkan surprise bersamanya.. Ntah apa yang surprisenya.. tapi memang saya teruja nak join.. dan kerana teruja ngan surprise mak dara gaklah buat pertama kalinya saya tepek gambar saya di blogni.. pasal itu syarat2nya..
surprise jugak pada kawan2 yang pernah kenal saya, pasal saya agak menye'prise'kan mereka.. ye berlaku transformasi yang luar biasa.. dulu saya cekeding(kurus kering) lani muka bulat bergentel.. haha itu tak tengok tubuh lagi.. macam tong deram doh..huhu

Harap2 gambarni boleh dapat surprise dari mak dara.
sapa nak join sila tekan di sini 

Cepat2.. tutup jam 5 petang





4 comments:

  1. gd luck ye, x sempat nak join dah hehe

    ReplyDelete
  2. gud luck..mmg aku terkezut la wei..mne ko yg cekeding dlu..apesal pipi tu bambam semacam je..hahaha..x sabau nk tgk mase raye nnti..aku nk wat tuk kwn2 je raye kelima nnt..

    ReplyDelete
  3. tankiuuu sudi join segmen mak dara ni ye.. gojesss sekali.. nantikan surprise dr mak dara esok ye..

    ReplyDelete