Friday, June 22, 2012

Segmen hujung Minggu = Aku follow kau Follow






Sekali lagi mek nak join segmen yang dianjurkan oleh cik atiqah yang comelni,, harap2 ada lagilah yang sudi jadi follower mek ni.. berangan nak jadi bloggerla sangat kan? takdelah nanti mek tulis entri mek yang duk baca sorang2.. kesian tau..
kepada sesiapa yang nak join segmen ni boleh klik kat sini

Trima kasih kepada pihak penganjur


24 comments:

  1. salam, terima kasih sudi join. yeay, lepas ni kita jadi rapat lagi eh :)
    ini senarai blogger yang sudi join
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/update-senarai-peserta-segmen-hujung.html

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih yea sudi join. ini senarai peserta. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/update-senarai-peserta-segmen-hujung.html
    happy blogging :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah singgah sini n dah follow u 52

    ReplyDelete
  4. done folow!

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  5. segmen sama ;D

    http://supermiza.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  6. segmen sama ;D

    http://supermiza.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  7. JOM TERJAH
    dari segmen yg sama
    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  8. salam singgah dari segmen yang sama.. jom terjah blog sy

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  9. from segmen yg sma..done follow u..hit me back taw..:)
    http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  10. i'm here :)
    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  11. salam...done follow..jom follow blog saya...dari segmen yang sma..
    http://ciksaracomot.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. #61 done follow !^^

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  13. hi, singgah sini !!

    sudah follow. Singgah and follow saya balik ya :D

    dari segmen yang sama: http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  14. http://www.aynoranur.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    singgah dari segmen sama, done follow

    ReplyDelete
  15. http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html...

    hi... dri segmen yg sma... done follow u

    ReplyDelete
  16. Salam..Hye..Salam Kenal..
    Saya lama Dah Follow Sini..Jemput Singgah Blog Saya PLak okeyh! ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  17. salam kenal, baru kesempatan utk BW, dari segmen yg sama, hit me back ya ..

    ReplyDelete
  18. follow u . dari segmen yg sama

    lovingwantie.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal. dah follow awak.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  20. http://nienienoenoe.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    segmen yg sama
    i follow u
    follow me back k :)

    ReplyDelete
  21. dri segmen yg sama...done follow..follow me back
    http://nnatheha.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen yg sama

    follow sini:)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  23. dtg dri segmen sama..done follow..

    jom join segmen ni plk..

    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/segmen-i-follow.html

    ReplyDelete