Tuesday, July 17, 2012

Jom vote Lyssa Faizureen- Blogger remaja yang hebat



Assalamualaikum semua

Tadi masa blogwalking, singgah kat blog lyssa ni.. blogger remaja yang hebat. Masa mula2 nak aktifkan blogni semula, blog cik lyssa lah yang pertama ku jumpa.. pasal duk google2 tutorial blog. Banyak yang ku belajar dan guna pakai tutorial yang disediakan oleh cik lyssani. Jadi sebagai tanda penghargaan dan terima kasih atas budi baiknya untuk blogger2 baru seperti akuni, (terasa kerdil plak diriku di sisi cik lyssani ,rasa kerdil pasal usiaku dah remaja senja, tapi tak dapatlah nak menyaingi ke' fofular' an beliau ) ayat macam giler popularlak.. huhu
Jadi dengan rela hati dan tulus ikhlasnya maka aku telah mendaftar di sini  untuk memberi sokongan dan mengundi beliau untuk memenangi  Levi's Curve ID Blogger Award. Tahniah kepada beliau kerana telah berjaya menjadi finalis top 5.

Jom ramai-ramai undi beliau.. sape2 yang pernah mencuba tutorial daripada beliau digalakakan untuk mengundi sebagai terima kasih korang pada dia. hehe

Cara nak mengundi boleh terjah blog LYSSA

http://www.lyssasecret.com/2012/07/siapa-nak-voucher-levis-rm300.html

Gud Luck to LYSSA



7 comments:

  1. meronda kat sini..
    meh ke blog miss z pula

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/miss-z-dah-vote-korang.html

    ReplyDelete
  2. dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

    jom nak hadiah dari dieya?
    http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. http://www.mrpetak.com/2012/07/segmen-vote-lyssa-now-mrpetakcom.html

    Jalan2 sambil vote :)

    ReplyDelete
  4. vote vote
    http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

    singgah sambil follow ^_^'

    ReplyDelete