Thursday, July 26, 2012

harini hati mendung




Harini mode sedih.. hati semnendung cuaca kat sini. Nak berblogpun takdak mud je.. Tabahlah wahai hati. Macamni agaknya bila berada di persimpangan dilema.. Nak kongsi kat sini pun tak boleh sebab terlalu peribadi.

Apepun doaku semoga Allah tunjukkan jalan yang terbaik.



17 comments:

  1. sabar~
    semoga tabah menghadapi apa2 pun yang berlaku :)

    ReplyDelete
  2. byk2 bersabar...kan bulan posa....;)

    ReplyDelete
  3. alaaa..nape nie? xmo la sedih2 :(

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dik

    terima kasih ya sudi singgah ke blog kak Nur yg tk
    seberapa tu...maybe boleh cuba lagi tekan button
    follower...kadang2 blogger ini ada haywire sikit gaknya.

    Sabar lah menempuh hidup dan dugaan ini...segalanya ujian
    dari nya....kalau kita kerap diduga bermakna kita beruntung
    kerana mejadi pilihanya...kita salah satu yg ia sayangi...

    ReplyDelete
  5. Semoga Allah SWT memberikan petunjuk dan jalan.

    Ingatlah Dia sentiasa ada bersama kita. :)

    ReplyDelete
  6. laling... jgn sedey-sedey..
    sye pon bru lpas memlaui edisi terduga...
    dan alhamdullilah terasa manisnya slpas menempuh stiap dgaan...
    charyuk-chayuk... SI DIA sntiasa sudi mbantu....

    ReplyDelete
  7. be strong akak..setiap apa yg berlau tu dugaan darinya tuk kita..hehe :-)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum saleha....insyaAllah akan ada petunjuk dari Allah...hadapilah dugaan itu dgn setabah2nya...:)

    ReplyDelete
  9. sabar ye dear.. semoga ader penyelesaian terbaik.. amin.. x mo sedih2 k.. :)

    ReplyDelete
  10. napa lak nie..xmo sedey-sedey...kita kan tgh puasa nie...senyum lor..br nampak manis..kan..kan...heeehee

    p/s..mia genab 3thn pertengahan oktober nnt..

    ReplyDelete
  11. tabahkan hati k.. moga segalanya baik2 belaka...

    ReplyDelete
  12. terima kasih semua, terharu dengan sokongan semua.. sebabtulah blogni dilahirkan sekurang2nya saya mendapat kawan yang memberi motivasi.. kalau tak, saya mungkin boleh jadi gila bila rasa saya kesorangan.. sekarangpun saya dah cukup stress tapi dengan kehadiran kawan2 semua saya rasa sedikit lega.. terima kasih yang tak terhingga atas perhatian kawan2

    ReplyDelete
  13. Salam Saleha.tabahkan hati dg dugaan yg dtg.....tambahan di bulan Ramadan ni kena kuatkan semangat dan kesabaran.moga masalah terlerai segera..
    re; button follower tekan dikotak join this site...mungkin blog ada problem masa Saleha nak tekan...

    ReplyDelete
  14. salam kenal!
    tabah dan bersabar la banyak2
    moga ketenangan itu dpt saleha rasa jugak nnt...

    nape takleh view apa2 pulak ye?
    hmmm pelik gak tu

    ReplyDelete
  15. InsyaAllah. moga apa jua yg dialami dapat diatasi dengan sebaik2nya. Amin.. Selamat berpuasa! ;D

    ReplyDelete
  16. Salam kenal Saleha... wanita memang cm tu kan...kadang2 hepi kadang2 tetiba je moody kan.. saya pun sama gak...hik3x... itu le istimewa nye wanita...ecece... semoga tabah menghadapi ujian yang datang... setiap masalah pasti ada jalan penyelesaian ;)

    ReplyDelete