Thursday, July 12, 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Ayuh kawan-kawan semua, awang macho Hazwan Hairy duk anjur contest lagi, jom kita pakat join, menang atau kalah belakang kira, biasalah adat bertanding.. sekadar sama-sama memeriahkan lagi contest ni apa salahnya.

 Ni  ucapan spesel  kat awang macho ikhlas dari mek yang tak berapa nak  cun, 'baguih la cek ni, walaupun dah makin popular, tapi tak menyombong, siap nak kongsi rezeki lagi, semoga terus maju jaya k :)  i tetap sokong u lah dik'

Kepada siapa-siapa yang nak join sama, silalah klik header Hazwan Hairi di bawah. GUD lUCK kepada semua k





Mencari Damai Hati

9 comments:

  1. fulamakkk!! caya lah akak..sporting gile....hahaha....thankz a lot akak..terharu sgt2 ni..sya klo blh xnak smbong n nk kgsi ngn semua org..nk bg semua org gmbra... ;-)
    all the best tuk akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. memang tak bagus menyombongni.. tak baik mendongak ke langit, bila mendongak ke langit lubang hidung ke atas, bila hujan air masuk dalam hidung boleh lemasss.. hahaha
      kan tak elok tu.

      Delete
  2. Assalamualaikum...

    Miss z tak ada FB,
    tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

    Kalau sudi LIKE lah headr miss z juga eh :)

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

    ReplyDelete