Friday, July 6, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY



Jom pakat setai contest  yang dianjurkan awang comel ni :) Hazwan hairi. anak muda yang mungkin boleh menjadi Blogger yang berjaya suatu hari nanti. Wah skang pun dah fofular ye? dah masuk 2 majalahtu.. tahniah
Hadiah menarik disediakan. Kepada kawan-kawan yang nak join jugak boleh klik gambar header dia kat atastu.

Aku suka masuk blog hazwan Hairy pasal dia ni boleh tahan kretif jugak dan banyak informasi dan tips2 walau lebih kepada remaja tapi agak berguna juga pada aku walaupun aku dah tak berapa nak remaja, ops tapi bukan remaja purba ye :). 
Pertama kali masuk aku agak konfius jugak, nampak muka macam macho tapi blog berwarna warni macam perempuan.. hehe, jangan marah ar.. tapi kenalah dengan tajuk blog liku-liku kehidupan, kanke hidupni ada warna warninya.. ye dak? 

Semoga terus berkarya dan berjaya menjadi blogger yang berjaya :)


13 comments:

  1. assalamualaikum ...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  2. hery tgh list entry ni dlm entry ..tggu pemenang ea...

    ReplyDelete
  3. singgah sini dr contest yg sama...follow sini...visit me back..:)

    http://izatie91.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  4. all the best :)
    niera saja jalan2 ke blog awesome ni :D
    niera follow sini dan salam perkenalan :D
    www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  5. singgah...dtg dr contest yg sama...
    happy blogging..
    http://www.safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

    ReplyDelete
  7. sy dari contest yg sma..hehhe..gud luck yer...dtg sni n follow

    ReplyDelete
  8. segmen yg sama. dtg blogging. :-)

    http://norzillasensei.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  9. datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  10. Salam kenal :)
    kte dri contest yg sme :)
    bw n flow here :)
    gud luck yer..:)
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  11. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^

    ReplyDelete
  12. dieya datang sini dari contest yang sama
    follow mollow kamu, good luck ya

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete