Thursday, June 28, 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY




Ayuh join segmen ini pilak.. pulun join banyak-banyak contast dan segmen.. sebagai orang baru yang baru nak mengenali dunia blogging ni memang kena join banyak2lah segmen-segmen macamni.. at least mungkin akan bertambah readers atau followers. Sape yang untung?  idokler nanti, kau punya blog, kau sorang-sarang yang baca,, syok sendiri k. ANYWAY, TERIMA KASIH KEPADA PIHAK PENGANJUR..

Kekerapan daku beblogging : minimum 10 kali sehari, sebab daku tak banyak kerja kat opis ni.. merayap di daratan tak boleh, baek daku merayap di alam maya.. hehe :)

8 comments:

  1. terima kasih sbb sudi join...nnti sya akn list...keep in blogging.. :-)

    ReplyDelete
  2. salam..sy singgah berkunjung dari segmen sama,,jmput ke blog sy jika berkelapangan di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html thanx ye(^_^)

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yg sama

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

    ReplyDelete
  4. dtg dr segmen yg sama. slam kenal yeah \:D/ haha :p

    ReplyDelete
  5. done follow ur blog~
    dari segmen sama no.49 :D

    jemput singgah~
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

    ReplyDelete
  6. jalan2 melawat rakan blogger..
    dari segmen hazwan hairy...
    happy blogging..
    jemput2 ke blog saya...

    http://safiyahezora.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama follow kamu

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

    ReplyDelete