Thursday, June 21, 2012

segmen BEN ASHAARI DAN SAYA



Tadi masa aku terjah blog en. ben ni, dia duk anjur segmen bersama dia.. sebagai blogger baru, aku amek peluangla.. mana nak tau kot nanti blog aku leh femes cam blog dia gak.. huh ngada ngko nyah..  dapat menambah kawanpun ok lah.. takdelah aku buat blog, aku yang duk baca sorang2.. kesian kau noks..huhu :(

Blog yang macammana aku suka baca ;
-Blog santai, macam blog En.Ben
-blog yang aku boleh baca tika aku dalam keadaan apapun.. tika sedih ia menghiburkan, tika lalai ia menyedarkan, Tika buntu, ia penunjuk jalan dan  tika lapar ia mengenyangkan.. :)

Itulah antara ciri-ciri blog yang aku suka baca
kalau korang nak join gak
sila klik di sini




21 comments:

  1. As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

    ReplyDelete
  2. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #36

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  3. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal! deno datang dari segmen sama:) deno dah folo sini... jemput la ke blog deno ya... :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. salam.wah ramai suka blog santai.tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  7. salam..hery dtg dri segen yg sama..jmput sggh...done here

    ReplyDelete
  8. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  9. eyqa datang dari segmen yg sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. kdg2 membaca blog ni ley dpt new informasi kan?? btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry ^^

    ReplyDelete
  12. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  13. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  14. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

    ReplyDelete
  16. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama!
    done follow.^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    p/s:happy berblogging!

    ReplyDelete
  18. singgah dr segmen sama

    alang2 dh singgah wani follow sekali

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    salam kenal yer :))

    ReplyDelete
  19. salam ziarah :)
    saya silentreader blog ben ashaari
    jemput singgah yer :) http://norafesa.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Done Follow #108
    Assalamualaikum.. petak datang dari segmen yang sama :)
    http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

    ReplyDelete