Thursday, June 28, 2012

Kembali Bersiaran

Assalamualaikum, hai

Erm dah lama blogni tak berupdate.. maaflah korang semua yang bertandang dan memfollow kiter.. Kiter tak sihat sebelumni, ni baru nak segar bugar balik.. lepasni bolehlah kiter jalan-jalan sambil memfollow korang plak ye,,



Apepun, kiter nak lahirkan rasa yang sendu nan syahdu sangat2 pada  yang mendoakan kesembuhan
kiter.. Kesuma AngsanaMissmelly dan Mak Dara,

Betapa kita rasa terharu sangat2.. sungguhpun kiter baru nak mengenali, tapi kalian dah menunjukkan keperihatinan kalian.. semoga persahabatan kita kekal hingga hujung nyawa.. dan yang paling kiter rasa teruja bila otai, mak dara sudi jengok blog picisanni dan mendoakan kesembuhan kita plak.. sob, sob..  sebak dadaku, namun hatiku tersenyuM.. itu baru disapa otai, kalau di follow otai, pengsan kiter.. Apepun terima kasih semua.. love u all.. mmuah

   

4 comments:

  1. alhamdulillah :)
    take care akak ^^

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh ya.. Dan terima kasih atas entry adik yang sungguh sungguh sweet itu.. bertambah kemang semangkuk dua tiga mangkung mak dara jadinya tatkala membaca entry itu.. Mak Dara bukannya otai masih lagi baruuuu dalam dunia blog ni hehe tp tks for ur lovely words.. u make my day ;)

    and guess what.. U R my "BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI" ;)

    http://www.bicaramakdara.com/2012/06/blogger-pilihan-mak-dara-hari-ini_28.html

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah kembali sembuh dan semoga dapat menjalani rutin harian dengan lebih baik.

    salam singgah dan salam kenal..:)

    ReplyDelete